Laat je autoramen tinten bij SignKlus

Waarom je ramen tinten bij SignKlus? Simpel, met onze ervaring geven we jou precies het resultaat dat je wilt! 

Voordelen van getinte ramen

PRIVACY

Wanneer je kiest voor het tinten van je autoramen, kies je voor meer privacy. Anderen kijken minder makkelijk naar binnen!

TEMPERATUUR

Door je autoramen te blinderen, blijft de auto koeler van binnen. Hierdoor heb je in de zomer minder last van hete temperaturen.

BESCHERMING

Getinte autoramen bieden bescherming voor je interieur. Door de ramen te tinten, ga je verkleuring van je interieur langer tegen.

UITERLIJK

Eerlijk is eerlijk, getinte ramen staan bij de meeste auto's ook veel mooier! Het voegt echt wat toe aan het uiterlijk van je auto.

De nieuwste trend: kameleon tint

Bij SignKlus bieden we ook de nieuwste trend op het gebied van tinten aan: kameleon tint! We hebben er al wat ervaring mee, maar willen graag nog meer van deze gave ramen tinten. Wij werken met voorkeur met het merk GSW Red Haze en Purple Haze 75. Deze folie is lichtdoorlatend, waardoor je veilig naar buiten kan kijken. Wist je dat de kameleon tint dezelfde eigenschappen heeft als normale cartint? 

Onze prijzen

De prijzen hiernaast zijn altijd een indicatie. De prijzen op de offerte/factuur zijn leidend. Precieze prijs weten? Kom in contact.