SignKlussen waar we écht trots op zijn!

GALLIVANT – Full color wrap

Voor Gallivant mochten we hun bedrijfsbus voorzien van dit super gave design! De bedrijfsauto is voorzien van een mooie full color wrap, waardoor we zeker weten dat die écht opvalt tijdens het wegbrengen van de biertjes.

Jouw totaalplaatje bij SignKlus

Bij SignKlus zorgen we ervoor dat jouw totaalplaatje klopt. Het is niet alleen de ramen tinten of alleen een (gedeeltelijke) wrap: bij SignKlus pakken we alles aan! Waardoor je een echt gaaf eindresultaat krijgt.

VENSTERBANKEN – Interieurfolie

Klaar met je saaie witte vensterbanken? Of gewoon zin om het eens goed op te frissen? Maar vaak heb je dan geen zin in al dat werk en de zooi die erbij komt kijken. Daarvoor hebben wij dé oplossing! Met interieurfolie voorzien wij vensterbanken in no-time van een volledig nieuwe look. Geen sloop- en verbouw werk, geen rotzooi én veel goedkoper en sneller. Ideaal toch? Hier mochten we de vensterbanken een mooie, zwarte marmer look geven.

Waarom je ramen tinten?

Niet alleen staat het véél mooier, maar het brengt ook verschillende voordelen met zich mee! Wist je bijvoorbeeld dat je met getinte ramen een koelere auto hebt in het warme zomerweer? Daarnaast geeft het meer privacy & beschermt het tegen verkleuring van je interieur.

CHAMELEON TINT – Cartint

Dé trend van afgelopen periode: chameleon tint! We hebben er al wat ervaring mee, maar willen graag nog meer van deze gave ramen tinten. Wij werken met voorkeur met het merk GSW Red Haze en Purple Haze 75. Deze folie is lichtdoorlatend, waardoor je veilig naar buiten kan kijken. Wist je dat de chameleon tint dezelfde eigenschappen heeft als normale cartint? 

De wonderen van interieurfolie

Vergeelde vensterbanken? Aanrechtbladen die net niet meer mooi zijn? Of gewoon toe aan een frisse, nieuwe look in huis? Met interieurfolie wordt dat een heel stuk makkelijk! Er is geen sloop- en bouwwerk, overlast etc. Daarnaast is het lager in kosten, sneller én zijn er heel veel mogelijkheden. Kies jou voor hout, marmer, één kleur of heel wat anders?

DECHROME

Hoewel sommigen de chrome-lijsten op hun auto juist heel mooi vinden, hebben anderen toch wel voorkeur voor een dechrome. Zo ook deze BMW 5-serie. Alle chrome delen hebben we zorgvuldig gewrapt.

Laat jouw bedrijf opvallen!

Opvallen met je bedrijf? Dat doe je met onze bedrijsreclame! Van voertuigbelettering, raamfolie, pandreclame & alles wat je kan bedenken. Samen zorgen we ervoor dat jij opvalt.